Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Consulta el butlletí "Viure Alcanar" del mes de desembre

Consulta el butlletí "Viure Alcanar" del mes de desembre

| Mitjans de comunicació

Tothom que ho vulga ja pot recollir un exemplar gratuït de Viure Alcanar, el butlletí informatiu d’Alcanar, les Cases i Alcanar-Platja, a les estances de l’Ajuntament, la biblioteca Trinitari Fabregat, la Biblioteca de  Les Cases d’Alcanar, l’Oficina Municipal de Turisme de les Cases i també a diferents comerços i establiments d'Alcanar, les Cases i Alcanar-Platja. També pots consultar el butlletí en línia.

En aquest número trobareu un reportatge sobre Guifi.net, la connectivitat alternativa, que ha arribat a Alcanar; també us expliquem com les XXV Jornades Citrícoles d'Alcanar han abordat els reptes actuals per a garantir la viabilitat del sector.

A banda de tot això, hi trobareu diferents notícies sobre l'acció de govern: les XXV Jornades Gastronòmiques de la Clementina; les obres d'enderrocament de l'Auditori José A. Valls; les noves places d'aparcament al cementeri i al Centre de Rehabilitació del municipi; la signatura de convenis entre l'Ajuntament i diverses entitats, el tercer aniversari del servei de Línia Verda i l'encesa de llums.

En l'apartat Vida Local, hi trobareu un reportatge sobre la FECOAL i la seva labor de dinamització del teixit comercial. A la secció de cultura et donem a conèixer a Maria Francisco Solà, la miliciana d'Alcanar i en l'apartat Ara fa trobareu la història dels conreus  d'oliveres i garrofes.

I finalment a la Contra d'AlcanarRàdio entrevistem Maribel Fibla, portaveu del Col·lectiu Gastronòmic d'Alcanar i les Cases. 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078