Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Consulta el butlletí ‘Viure Alcanar’ del mes d’octubre

Consulta el butlletí ‘Viure Alcanar’ del mes d’octubre

| Mitjans de comunicació

Tothom que ho vulga ja pot recollir  un exemplar gratuït de Viure Alcanar, el butlletí informatiu d’Alcanar, les Cases i Alcanar-Platja, a les estances de l’Ajuntament, la biblioteca Trinitari Fabregat, la Biblioteca de  Les Cases d’Alcanar, l’Oficina Municipal de Turisme, l’Oficina de Turisme d’Alcanar- Platja i també a diferents comerços del municipi. També pots consultar el butlletí en línia.

Les darreres setmanes han estat marcades per una gran expectació a Alcanar, ja que estem vivint un moment important de canvi. Alfons Montserrat ha cedit l’alcaldia a Joan Roig i hem celebrat Tyrika, el nou festival iber d’Alcanar. Per tal de poder arreplegar en aquestes pàgines els darrers esdeveniments, el butlletí Viure Alcanar ha sofert un retard programat en la publicació del mes d’octubre.

Però, a més, en aquest número podreu trobar un reportatge sobre la reducció d’un 76% de l’endeutament que ha fet l’Ajuntament d’Alcanar; diferents notícies sobre l’acció de govern com les obres de millora als centres educatius, el renovat camí fluvial del riu Sénia al seu pas per Alcanar, el nou enllumenat públic, la nova política de la Brigada Municipal d’Obres i Serveis, les diferents convocatòries esportives, etc. I al a secció vida local fem un repàs dels dèneu anys passats des naixement de l’Escola Municipal de Música d’Alcanar (EMMA) i el seu creixement, tant en matèries com en qualitat de l’ensenyament.

També hi trobareu la secció de política local, el tauler d’anuncis, l’agenda, les recomanacions literàries de la Biblioteca Fabregat i l’entrevista de la Contra, que aquest número va dedicada a Albert Fontet, exjugador de bàsquet professional.

Esperem que us agrade i restem, com sempre, a la vostra disposició per a rebre els vostres comentaris, suggeriments i propostes de millora. Bona lectura! 

>> Consulta el butlletí en línia.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078