Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Conferència de Carlos González, "Omple'm de petons: com criar els vostres fills amb amor"

Conferència de Carlos González, "Omple'm de petons: com criar els vostres fills amb amor"

| Acció Social

El pròxim dia 28 de maig ens visitarà el doctor Carlos González, expert en criança respectuosa, per impartir la xerrada "Omple'm de petons: com criar els vostres fills amb amor".

Aquesta conferència s’inclou dintre el cicle "L'art d'educar amb amor i consciència", organitzat per la Regidoria d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament d’Alcanar, juntament amb l’Associació de Mares Embarassades i Bebès d’Alcanar (AMEIBA), amb l’objectiu de donar respostes a les inquietuds i preguntes de les famílies i de la comunitat educativa al voltant de l’educació i la criança.

Durant aproximadament dues hores González parlarà de les necessitats afectives de la infància i respondrà a preguntes com ara:  Per què els nens petits ploren tant? Per què sempre volen estar en braços? Això és beneficiós? Per què es posen a plorar quan perden a la mare de vista? En definitiva, parlarà sobre la manera d’establir un vincle afectiu amb la mare i amb les altres persones.

L’acte tindrà lloc el 28 de maig a les 11.30 h al Centre Cívic d’Alcanar. L'Ajuntament ha fixat un preu públic de 3 euros per entrada a cadascuna de les conferències del cicle "L'art d'educar amb amor i consciència". La gent del municipi pot adquirir les entrades anticipadament a l'establiment Mónmenut i al bar Moreno. Les persones que visquin fora d'Alcanar poden reservar entrades per correu electrònic a ameiba.alcanar@gmail.com, indicant el nom, cognom, telèfon, DNI i nombre d'entrades.  Totes les entrades es podran recollir a la taquilla 30 minuts abans de cada sessió.

El perfil de Carlos González

Sens dubte, Carlos González és un pediatre d'actualitat, destaca per la seva filosofia i els seus ideals a favor de la lactància materna, el collit i la conciliació familiar.

Llicenciat en medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona, es va formar com a pediatre a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona.

És fundador i president de l'Associació Catalana Pro Lactància Materna; membre del Consell d'Assessors de Salut de la Llet League International; assessor de la Iniciativa Hospital Amic dels Nens (UNICEF) i especialista en lactància materna per la Universitat de Londres.

Ha impartit, des de 1992, més de 100 cursos per a professionals sanitaris i ha publicat diversos llibres sobre alimentació, lactància i educació per a la infància, alguns molt destacats com En defensa de les vacunes, Un regal per a tota la vida o Omple’m de petons, com criar els vostres fills amb amor.

Més imatges

Conferència de Carlos González,  "Omple'm de petons: com criar els vostres fills amb amor"
Conferència de Carlos González,  "Omple'm de petons: com criar els vostres fills amb amor"

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat