Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Comunicat de l'Equip de Govern arran de l'actualitat nacional

Comunicat de l'Equip de Govern arran de l'actualitat nacional

Ahir va ser un dia molt trist per a Catalunya i per a la democràcia europea. Davant del decret de presó sense fiança contra el vicepresident i els 7 consellers de la Generalitat, el Govern municipal vol manifestar el seu rebuig rotund a l'empresonament de càrrecs electes per les seues idees, així com el seu ferm suport als representants del Govern legítim de Catalunya i al seu compromís amb la construcció de la República Catalana.

L'equip de govern se suma a les mobilitzacions convocades per Crida per la Democràcia per a exigir la llibertat dels membres del govern i també dels presidents d'Òmnium i de l'ANC. En aquest sentit, queda suspesa l'activitat cultural prevista per a diumenge al matí, per la seua coincidència amb els diferents actes de solidaritat amb els presos polítics.

Tanmateix, durant el dia d'avui i el cap de setmana, la ciutadania podrà escoltar Catalunya Ràdio a través del dial d'Alcanar Ràdio, a la 107.5 de l'FM. D'aquesta manera, i davant les dificultats d'aquests dies per sintonitzar Tv3 i Catalunya Ràdio a diferents parts del municipi, es garanteix que tothom puga seguir l'actualitat nacional.

De moment hi ha prevista una concentració davant l'Ajuntament, aquesta tarda, a les 19 h, una gran encartellada el pròxim diumenge al matí i una gran manifestació a Barcelona, diumenge 12 de novembre de 2017.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078