Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Comencen les obres d'enderrocament de l'Auditori José A. Valls

Comencen les obres d'enderrocament de l'Auditori José A. Valls

| Urbanisme

Les tasques d’assolament de l’emblemàtic edifici de l’Auditori ja són una realitat. El 29 de novembre, la Junta de Govern Local va aprovar el pla de seguretat de l’obra presentat per l’empresa Excavacions Vives Anguera, SL, guanyadora del concurs públic per a l’enderrocament de l’edifici.

Aquella mateixa setmana, Excavacions Vives Anguera va delimitar amb tanques tota la zona que envolta les obres i el dia 29 van començar les tasques d’enderrocament. Els primers treballs van consistir a desmuntar les butaques per tal que una màquina puga accedir a l’interior de l’edifici. Una vegada l’interior de l’edifici estiga buit, una empresa especialitzada desmuntarà la coberta de fibrociment, un material utilitzat pel sector de la construcció durant la dècada dels setanta i que actualment es considera perillós perquè conté amiant.

Tal com explica Ivette Fibla, regidora d’Urbanisme: “Quan aquestes tasques finalitzen, es procedirà a l’enderrocament de l’Auditori. S’espera que a finals d’any ja estiga fet”.

Paral·lelament s’està licitant l’adjudicació de les obres de construcció del nou auditori, valorades en un preu de sortida de 2,4 milions d’euros. La Junta de Govern Local, el 8 de novembre, va aprovar els plecs de clàusules administratives i de prescripcions tècniques del procediment de licitació pública per a l’adjudicació de les obres d’execució del projecte de construcció del Cinema-Teatre-Auditori José A. Valls. Les empreses interessades poden consultar tota la informació al perfil
del contractant del web municipal. El termini de presentació d’ofertes finalitza el 19 de desembre.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat