Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Comencen les noves emissions d’Alcanar Ràdio

Comencen les noves emissions d’Alcanar Ràdio

| Mitjans de comunicació

Aquest matí Alcanar Ràdio ha tornat a obrir els seus micròfons. A partir d'avui, l'emissora municipal reprèn la seua graella habitual a través de la 107.5 de l'FM.  A la tardor, a més, la programació incorporarà moltes novetats.

Les darreres setmanes Alcanar Ràdio ha fet una aturada obligatòria per tal de renovar l'equipament de maquinari i programari informàtic que s'havia quedat obsolet. Malgrat que la ràdio ja està en funcionament, està previst que les obres d'instal·lació de la maquinària de la ràdio i l'adequació del nou espai de l'emissora finalitzen definitivament a la tardor.

En aquest mandat, la Regidoria de Mitjans de Comunicació ha impulsat una renovació integral de l'emissora i que implica, també, actualitzar-ne la imatge, els continguts i la sala de treball.

En aquest sentit, l'any passat ja es va reparar l'estació emissora per adaptar-la a la normativa actual i es va renovar el logotip d'Alcanar Ràdio a partir d'un concurs obert a tota la ciutadania.

Mercè Fischer, regidora de Mitjans de Comunicació, es mostra optimista: "estem posant en marxa una ràdio renovada, actualitzada i que s'ubicarà en un espai més modern. i a partir de l'octubre tindrem una programació nova i que esperem que siga molt participativa i del gust de tothom."

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat