Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Celebració Dia Mundial de l'Activitat Física 2017 a Alcanar

Celebració Dia Mundial de l'Activitat Física 2017 a Alcanar

| Esports

Per vuitè any consecutiu el Pla d'Activitat Física, Esport i Salut (PAFES) de la Generalitat de Catalunya s'afegeix a l'OMS per commemorar el Dia Mundial de l'Activitat Física (6 d'abril).

Un any més, la Regidoria d'Esports juntament amb el CEM La Fanecada i diverses entitats locals s'han afegit a aquesta celebració amb l'organització de diferents activitats a la Plaça Lluís Companys, el pròxim dissabte 8 d'abril de les 16 a les 20 h.

El programa d'activitats inclou la lectura del manifest, una exhibició del Club de Gimnàstica Rítmica Alcanar, una sessió de zumba i un entrenament funcional per part del CEM la Fanecada i una masterclass de hip hop de les alumnes del Club Ballet Alcanar. Aquest esdeveniment compta amb el suport econòmic de la Diputació de Tarragona. 

Aquestes activitats són obertes i gratuïtes per a qualsevol persona del municipi o veïns i veïnes d’altres municipis. En acabar hi haurà un refrigeri saludable gratuït. Per realitzar les diferents és recomanable portar calçat i roba adient.

Us hi esperem a tots i totes! Comparteix les teves fotografies amb les etiquetes #DMAFAlcanar #DMAF2017 

Recordeu que des de l'OMS i el mateix PAFES s'aconsella practicar un mínim de 30 minuts d'activitat física cada dia, a més d'una dieta equilibrada i saludable. En el cas dels infants, són un mínim de 60 minuts d'activitat física cada dia perquè com diu el lema del DMAF d'aquest any, Gent Activa, Gent Feliç.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat