Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Carme Navarro renuncia a la presidència del Consell Comarcal

Carme Navarro renuncia a la presidència del Consell Comarcal

| Acció Social

La presidenta del Consell Comarcal del Montsià i regidora d'Alcanar, Carme Navarro, ha fet oficial la seva renúncia del càrrec del Consell, en sessió plenària. Ara tornarà a reemprendre l'activitat habitual a l'Ajuntament d'Alcanar, tasca que compaginarà amb la vicepresidència i la Conselleria de dinamització econòmica del Consell.

En pocs dies el portaveu del PSC a Amposta, Francesc Miró, assumirà la presidència del Consell Comarcal, fruit del pacte de govern que van assolir el PSC i ERC arran les municipals del 2015.

Carme Navarro ha estat la primera dona a ocupar el càrrec de presidenta a l'ens comarcal, feina que compaginava amb les regidories d'Ensenyament, Acció Social i Ciutadania, Escola Municipal de Música d'Alcanar (EMMA) i Escola Municipal d'Arts Plàstiques.

En el seu discurs Navarro ha explicat que davant d'un marge de maniobra reduït per impulsar polítiques pròpies, "l'acció d'aquesta presidència ha intentat tenir com a pilars de la seva acció: l'eficiència, la responsabilitat pressupostària, l'austeritat i l'establiment de prioritats."

Així, ha destacat alguns dels reptes assolits durant aquests dos anys, entre ells, l'acord territorial. "Aquest acord és el testimoni de la voluntat d'un col·lectiu per unir esforços per la millora, renovació, creixement i solidesa envers el nostre petit entorn, amb la complicitat i empenta de les empreses privades i la comunitat educativa. Tots junts consolidant el futur de la nostra societat: un exemple de maduresa política", explica Navarro.

La regidora canareva també ha citat altres fites aconseguides en el seu mandat, com la reducció del període mitjà de pagament de 116,54 dies a 7,74, la posada al dia el pagament d'ajudes i beques, la recuperació de la totalitat de la paga extraordinària dels treballadors del Consell Comarcal, retinguda des de l'any 2012, o la defensa i manteniment de serveis deficitaris "però totalment imprescindibles i necessaris per als municipis i les persones".

Carme Navarro ha dedicat unes paraules als seus companys de l'equip de govern d'Alcanar "tinc molt present l'esforç i paciència dels meus companys, Alfons, Joan, Mercè, Jordi Monfort, Jordi Bort i Ivette perquè la tasca realitzada al Consell no hagués estat possible sense el vostre ajut. Quan formes part d'un equip consolidat la transversalitat, cooperació, suport i complicitat són vitals pel bon funcionament del grup. Us agraeixo un altre cop el vostre suport". També ha agraït a l'equip tècnic de l'Ajuntament el seu suport i la feina ben feta durant aquests mesos.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat