Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Campanya de recollida de joguines de Creu Roja. Col•labora-hi!

Campanya de recollida de joguines de Creu Roja. Col•labora-hi!

| Acció Social

L’assemblea local de Creu Roja d’Alcanar, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alcanar, un any més, ha endegat la campanya de recollida de joguines. L'entitat recollirà  joguines noves fins al 3 de gener perquè cap xiquet o xiqueta es quede sense regal de Reis. 

Creu Roja duu a terme aquesta campanya des de 1992 per a cobrir les necessitats de milers d’infants de famílies d’arreu de Catalunya amb dificultats econòmiques que no poden assumir l’adquisició de joguines per als seus fills i filles, i mirar d'aconseguir que cap menut es quede sense joguines per Nadal.

Partint del valor educatiu i social de la joguina educativa, l'entitat es dirigeix a particulars, entitats i empreses per a què col•laboren a la campanya, bé siga amb la donació de joguines noves i no bèl·liques, amb aportacions econòmiques, o amb suport en forma d'esponsorització o recursos.

Els punts de recollida a Alcanar són la Llibreria- Papereria botiga Ramon (c/ Ramon y Cajal), Tot preu Paquita (plaça Major), Sessy de Tot (c/ Cervantes), Llibreria- Papereria Montse (c/Sunyer). Si necessites més informació pots contactar al 977730737 – 977730915 – 620622571.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078