Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Campanya contra la violència masclista en la col·laboració de l'hostaleria local

Campanya contra la violència masclista en la col·laboració de l'hostaleria local

| Dona, Mitjans de comunicació, Festes

L’Ajuntament d’Alcanar engega una campanya de sensibilització contra la violència masclista en la col•laboració de l’hostaleria local. Concretament, l’Ajuntament distribuirà 60.000 tovallons que porten escrit el lema ‘#noméssíéssí’ així com el telèfon d’assistència a les dones en situació de violència entre els seixanta bars del municipi. La distribució dels tovallons es començarà a fer aquest dijous. 

Es tracta d’una actuació que forma part del pla local de polítiques de dones i que s’iniciarà coincidint amb les Festes de Maig, amb l’objectiu que tothom pugui gaudir de la festa i de l’espai públic en llibertat. Més endavant, també es repartiran tovallons entre els restaurants del municipi. “Amb aquest missatge en els tovallons pretenem penetrar en els espais informals amb un missatge clar i directe dirigit a tota la ciutadania, cal que tots i totes ens impliquem de forma activa en la lluita contra la violència masclista”, ha manifestat la regidora d’Acció Social i Ciutadania, Carme Navarro. Per la seua banda, l'alcalde d'Alcanar, Joan Roig, ha manifestat: "Esperem que aquesta campanya tinga bona acollida entre els bars i ens permeti arribar a un gran nombre de persones."

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar