Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Avís metereològic per a avui, dijous, 18 d'octubre

Avís metereològic per a avui, dijous, 18 d'octubre

| Avisos

Protecció Civil ha activat l'Alerta del Pla INUNCAT per la previsió de precipitacions intenses a les Terres de l'Ebre. Aquest episodi de pluges començarà aquesta tarda/vespre i s'allargarà durant tota la nit i demà al matí.

El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) preveu que des de la tarda d'avui fins al vespre de demà es podran acumular més de 100 l/m2 en 24 hores al terç sud de Catalunya, especialment a les comarques del Baix Ebre i el Montsià.

Tanmateix, Procicat ha alertat que l'estat de la mar des d'avui i fins dissabte: hi haurà ones de més de 2,5 m que poden superar els 4 m (mar brava).

Davant d'aquest episodi de precipitacions, Protecció Civil de la Generalitat recomana extremar les precaucions en les activitats a l'aire lliure. Per aquest motiu, l'Ajuntament d'Alcanar recomana suspendre les activitats d'avui a l'aire lliure i totes aquelles que es puguen veure afectades per l'episodi de pluges així com evitar desplaçaments innecessaris i situacions de risc. La jornada escolar per aquesta tarda es manté amb normalitat.

En les pròximes hores, si s'escau, es realitzarà un altre avís amb noves recomanacions i/o cancel·lacions. + INFO i recomanacions de Protecció Civil.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat