Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Avís metereològic per al 18 i 19 d'octubre

Avís metereològic per al 18 i 19 d'octubre

| Avisos, Protecció civil

Protecció Civil ha informat l'ajuntament d'Alcanar que té un avís de l'Agència Catalana de l'Aigua per possible augment sobtat del barranc de Sant Jaume. Per aquest motiu, el consistori recomana durant el dia d'avui i el matí de demà evitar apropar-se o creuar barrancs, illes de rius o zones inundables, així com evitar desplaçament innecessaris.

 El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) preveu:

-Acumulació de pluges superiors a als 100 l/m2 en menys de 24 hores al terç sud de Catalunya des d’aquesta tarda i fins demà, especialment a les comarques del Baix Ebre i el Montsià on podrien arribar als 200 l/m2 en tot l’episodi que s’allargarà fins dissabte. Les acumulacions també podrien afectar al sud del Camp de Tarragona si l’episodi es desplaça més al nord.

-Xàfecs d’intensitat superior als 20 l/m2 en 30 minuts des d’aquest vespre fins la tarda de dissabte a les comarques de les Terres de l’Ebre i amb menor probabilitat al litoral i prelitoral de Tarragona i sud de Barcelona.

-Onades de més de 2,5 metres (maregassa) des del litoral sud fins al Maresme. Al Baix Ebre i el Montsià les onades podran superar els 4 metres

-Previsió de ratxes de vent localment superiors als 72 km/h demà divendres a tota la meitat sud de Catalunya i fins al Prepirineu de la Catalunya central. A les comarques de l’interior l’afectació se centrarà a les cotes més elevades.

>>Davant d'aquest episodi de precipitacions, Protecció Civil de la Generalitat recomana extremar les precaucions en les activitats a l'aire lliure. Per aquest motiu, l'Ajuntament d'Alcanar recomana suspendre les activitats d'avui i demà al matí a l'aire lliure i totes aquelles que es puguen veure afectades per l'episodi de pluges així com evitar desplaçaments innecessaris i situacions de risc. Protecció civil i la Policia Local recomana que, de moment, la jornada escolar per a demà al matí es mantinga amb normalitat.

En les pròximes hores, si s'escau, es realitzarà un altre avís amb noves recomanacions i/o cancel•lacions. + INFO i recomanacions de Protecció Civil.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat