Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies AVÍS: Ja es poden fer cremes agrícoles al País Valencià fins a les 13.30 h

AVÍS: Ja es poden fer cremes agrícoles al País Valencià fins a les 13.30 h

| Agricultura i Pesca, Medi Ambient

La Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural del País Valencià torna a permetre fer cremes agrícoles al País Valencià fins a les 13.30 h. El 6 de gener es va activar un període excepcional de prohibició de cremes en què no es podia autoritzar, en els terrenys forestals, en els contigus o amb una proximitat menor de 500 metres d'aquells, la crema de marges de cultiu o de restes agrícoles o forestals, així com la crema de canyars, canyissers o matolls.

La decisió es va prendre per part de la Conselleria a partir del seguiment de l'estat de la humitat de la vegetació per mitjà de mostreig que es fa des de la Direcció General de Prevenció d'Incendis Forestals. En aquest sentit, s'observava que es mantenien els valors secs i inclús extremadament secs en l'estrat de matoll, amb variacions depenent de la zona geogràfica i de l'orientació dels vessants on s'assenten.

Actualment la situació ha millorat i la Conselleria permet fer cremes agrícoles fins a les 13.30 h.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078