Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Arrenca la programació “Març en femení”

Arrenca la programació “Març en femení”

| Acció Social

L'Ajuntament d'Alcanar, a través de la Regidoria d'Acció Social i en col·laboració amb diferents entitats del municipi i el Consell Consultiu de Dones, ha elaborat la programació d'activitats amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. Una programació que porta el títol  “Març en femení”.

El primer dels actes es realitzarà el divendres 1 de març, quan s’ inaugurarà l’exposició de pintura de l’artista Mercè Barberà, a la Biblioteca Trinitari Fabregat. Una mostra que es podrà visitar durant tot el mes de març en l’horari de la biblioteca.

Els dimarts 5 i 12 de març tindran lloc dues sessions formatives sobre els usos del llenguatge administratiu igualitari dirigides al personal de l’Ajuntament.

Els actes continuaran divendres 8 de març, Dia Internacional de les Dones, quan es farà la lectura del manifest institucional. L’acte tindrà lloc a les 12 h, a la plaça de l’Ajuntament.

També trobarem durant el “Març en femení”, la programació inclou un parell d’actes més. D’una banda,  la pintada d’un mural a l’exterior de l’institut Sòl de Riu d’Alcanar, que anirà a càrrec d’artistes femenines i comptarà amb la col·laboració de l’alumnat de l’institut. Aquesta acció es durà a terme entre el 18 i el 22 de març.

Finalment, el diumenge 31 de març, tindrà lloc un  vermut musical en clau de dona amb  l’actuació de “Les Vechis”. El vermut musical es farà a la cruïlla dels carrers Onze de setembre i Ramon i Cajal, a partir de les 12 del migdia.Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat