Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Alcanar ràdio encenta una nova programació

Alcanar ràdio encenta una nova programació

| Mitjans de comunicació

“Records en blanc i negre” i “Bitllet d’anada”, les grans novetats radiofòniques de la nova temporada.

L’emissora municipal Alcanar Ràdio va encetar el setembre amb nous programes dins de l’espai del Magatzine matinal. Una de les novetats d’aquesta temporada és Records en blanc i negre, amb Jordi Parra, un programa que recupera peces de la història del nostre poble i que s’emet els dilluns a les 11.15 h i els dimarts a les 19.30 h. També s’ha estrenat Bitllet d’anada, un espai a través del qual coneixem en primera persona les vivències i experiències de canareus i canareves que viuen a l’estranger. Es pot escoltar tots els dimecres a partir de les 11.15 h.

A més, segueix en antena el programa Millorem Alcanar. El dimarts a les 12.00 h és el torn de les preguntes i els suggeriments de la ciutadania, i divendres a les 12.00 h l’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Joan Roig, dona resposta a les consultes formulades.

El Magatzine matinal d’Alcanar Ràdio ofereix, a més, entrevistes, concursos, l’agenda, música variada, avisos i comunicats, etc., i s’emet de dilluns a divendres entre les 9.00 i les 13.00 h.
Com sempre, a les 13.30 i a les 19.00 h és el torn de l’Informatiu d’Alcanar Ràdio, que ens porta tota l’actualitat local i comarcal. D’altra banda, qui vulga gaudir de les millors seleccions musicals amb les novetats discogràfiques més destacades no s’ha de perdre Les tardes musicals d’Alcanar Ràdio.

No deixes de sintonitzar Alcanar Ràdio (107.5 FM), la teua emissora municipal!

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078