Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Alcanar, l’únic municipi del Montsià que aconsegueix el Segell Infoparticipa amb un 100% de puntuació

Alcanar, l’únic municipi del Montsià que aconsegueix el Segell Infoparticipa amb un 100% de puntuació

| Mitjans de comunicació

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) va lliurar ahir el Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local amb un 100% de puntuació a l’Ajuntament d’Alcanar, l’únic de la comarca del Montsià  i un dels 32 de tot el país que ha obtingut un 100% d’indicadors positius. L’alcalde, Joan Roig, va recollir el segell en un acte que va tenir lloc al Rectorat de la UAB i on la rectora de la UAB, Margarita Arboix, va felicitar les administracions distingides i va agrair el seu esforç per fer possible que la ciutadania puga tenir confiança en les administracions públiques. En aquesta edició, 110 administracions locals, comarcals i provincials han rebut el segell.

L’Ajuntament d’Alcanar ha treballat intensament els últims tres anys amb l’objectiu que l’administració funcione amb la màxima transparència i que totes les persones puguen accedir a la informació sobre l’acció de govern i els serveis que presta el consistori de manera útil i eficient.  “El nostre ajuntament ha rebut el Segell Infoparticipa amb la màxima puntuació, el 100 %, essent l´únic de la comarca del Montsià i un dels pocs de Catalunya amb aquesta puntuació. Ens sentim molt orgullosos de la fita aconseguida”, ha manifestat l’alcalde, que hi ha afegit: “Esquerra sempre ha procurat la màxima transparència en la política municipal. Manllevant i reprenent la idea d'un polític local d'Esquerra de l'època de la República: volem que les parets de l'ajuntament siguen de vidre.”

També en aquest mandat l’Ajuntament ha apostat per la comunicació en línia a través del web i les xarxes socials per tal de democratitzar la informació i garantir que el màxim nombre de persones puguen tenir coneixement de les diverses convocatòries públiques de treball, licitacions, subvencions o altres avisos d’interès ciutadà.

A partir dels 52 indicadors establerts pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB, basats en la Llei de Transparència del 2013, s’atorga el Segell Infoparticipa a les poblacions que obtenen més indicadors positius en funció de la seua població.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078