Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Alcanar assoleix el 96% de transparència web i revalida el Segell Infoparticipa

Alcanar assoleix el 96% de transparència web i revalida el Segell Infoparticipa

| Mitjans de comunicació

L’Ajuntament d'Alcanar ha aconseguit, per segon any consecutiu, el Segell Infoparticipa a la qualitat i transparència en la comunicació del web municipal, amb un 96% de transparència. 

Joan Roig, regidor de Participació Ciutadana, va recollir el guardó ahir a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). “Enguany hem millorat el percentatge assolit en la darrera edició (86,5%), un reflex del compromís de l'equip de govern per la transparència i el bon govern. Seguirem treballant per a donar totes les garanties de confiança i credibilitat a la ciutadania a través del web municipal”, afirma.

L'Ajuntament d’Alcanar ha validat 50 dels 52 indicadors avaluats per la UAB. D’aquesta manera, se situa en primera posició al Montsià i entre els 5 municipis de Tarragona amb més transparència web. Enguany tan sols 93 dels 947 municipis catalans han aconseguit aquest guardó. 

El Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és una certificació que atorga la UAB a partir de les avaluacions que el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB  fa dels webs municipals.  

Els 52 indicadors analitzen si la informació que faciliten els webs municipals catalans permet que qualsevol ciutadana o ciutadà tinga coneixement sobre qui són els representants polítics del seu municipi, com gestionen els recursos col•lectius i quines formes de participació posen al seu abast.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat