Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Alcanar acull la segona jornada de Lliga Territorial dels jocs esportius de Gimnàstica Rítmica

Alcanar acull la segona jornada de Lliga Territorial dels jocs esportius de Gimnàstica Rítmica

| Esports

El pavelló d'Alcanar va acollir, el 24 de febrer, la segona jornada de la Lliga Territorial de Gimnàstica Rítmica dels jocs esportius escolars a les Terres de l'Ebre amb la participació de més de cent gimnastes. Les nou entitats participants que van posar les seues esportistes sobre el tapís canareu van ser Club Gimnàstic Rapitenc, Escola Municipal Rítmica Tortosa, Club Rítmica Xaloc, Club Esportiu Canareu, Club Rítmica Amposta, Club Gimnàstica Rítmica Ampolla, AME Ametlla de Mar, Rítmica Sant Jaume i Rítmica la Sénia.

Com en les anteriors jornades, es van convocar totes les categories des de prebenjamí passant per benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil i open, i per als nivells A i B, en individual i conjunts. La lliga de gimnàstica rítmica està organitzada pels consells esportius del Montsià i Baix Ebre i preveu dues noves competicions, el 17 de març a l'Ametlla de Mar i el 21 d'abril a Amposta. El lliurament de premis va comptar amb la presència d'Ivan Romeu, president del Consell Esportiu del Montsià, Joan Roig, regidor de participació ciutadana d’Alcanar, i Enric Adell, president del Consell Esportiu del Baix Ebre.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat