Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Actuacions de renovació de l'equipament d'Alcanar Ràdio

Actuacions de renovació de l'equipament d'Alcanar Ràdio

| Mitjans de comunicació

L'Ajuntament d'Alcanar comunica als oïdors i oïdores d'Alcanar Ràdio que les emissions quedaran alterades a partir d'avui a les 13 h i durant les setmanes vinents. Des del nostre dial, a la 107.5 de l'FM, podreu escoltar, al llarg de tot el dia, la programació habitual de Catalunya Ràdio.

Alcanar Ràdio ha de fer una aturada obligatòria per tal de renovar l'equipament de maquinari i programari necessari. Treballarem perquè aquesta aturada siga el més curta possible.

En els darrers mesos, la Regidoria de Mitjans de Comunicació ha impulsat una renovació a Alcanar Ràdio, un canvi que implica actualitzar-ne la imatge i els continguts. Durant el 2017 es va fer un concurs per al nou logotip i ara toca fer obres a l'emissora. Per aquesta raó, s'aprofitarà aquesta aturada per a aplicar, també, la resta de millores.

Des del lloc web de l'Ajuntament i les xarxes socials de Facebook i Twitter, podreu seguir informats de tot el que passa al nostre municipi.

Us demanem disculpes per les molèsties que aquesta situació us puga ocasionar. Seguirem treballant amb entusiasme per a fer una ràdio millor.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat