Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies 30 establiments d'Alcanar es vesteixen amb motius ibers en una nova campanya de dinamització comercial impulsada per la FECOAL i l'Ajuntament

30 establiments d'Alcanar es vesteixen amb motius ibers en una nova campanya de dinamització comercial impulsada per la FECOAL i l'Ajuntament

| economia tyrika

Una trentena d'establiments d'Alcanar es vestiran amb motius ibers per protagonitzar una nova campanya de dinamització comercial que impulsa la Federació de Comerç d'Alcanar i l'Ajuntament de la ciutat.

A partir del pròxim 1 d’octubre, es posarà en marxa la campanya "CAMPAMENTS TYRIKA" amb la intenció de dinamitzar el teixit comercial canareu i donar a conèixer el món iber i la festa que l’envolta.

Els comerços participants en la campanya han ideat un concurs obert a tota la població i als visitants que ho desitgin.

La dinàmica consisteix en trobar un seguit de símbols ibers que romandran amagats als aparadors i/o a l’interior dels comerços col·laboradors. Un cop localitzats, els participants hauran de marcar en un mapa quin símbol s'ha trobat i en quin comerç. Quan s'hagi completat el mapa, caldrà que el dipositin amb les seves dades en alguna de les busties que hi haurà habilitades als establiments, per optar així a nombrosos lots de productes i serveis, gentilesa dels comerços associats.

El mapa es podrà adquirir a partir de l’1 doctubre de manera gratuïta a qualsevol dels comerços adherits. El termini per participar acaba el 9 del mateix mes.

Tot i que no hi ha límit d'edat per prendre-hi part, la campanya es dirigeix fonamentalment al públic infantil, per tal que els xiquets i xiquetes recorrin les botigues del poble acompanyats dels seus pares i mares, iaios i iaies o qualsevol familiar implicat. D'aquesta manera, la FECOAL busca donar a conèixer el teixit comercial als més menuts de casa mitjançant un joc que a la vegada doti els seus participants de diversos coneixements sobre el món iber.

MARCANT EL CAMÍ CAP A LA FESTA IBER

La campanya comercial també aprofitarà l'arribada del festival iber d’Alcanar Tyrika, que se celebrarà els propers 6 i 7 d’octubre.

Per tal de cohesionar el teixit comercial amb l'apropament lúdic i festiu del món dels ibers, durant la celebració de Tyrika, els comerços participants enganxaran al seu exterior unes petjades en forma de sandàlia iber que serviran per indicar el camí cap a la Festa Iber de referència a Catalunya.

CONCURS INTERN

Durant la setmana de l'1 al 7 d'octubre, un total de 17 dels 30 establiments participants engalanaran els seus aparadors i decoraran l'interior dels establiments amb motius ibers.

D'entre tots els comerços que vesteixin el seu local amb temàtica iber, es decidirà un guanyador a partir dels vots emesos pels diversos establiments associats a la FECOAL.

El comerç més ben valorat s'emportarà un àpat per a dues persones en un restaurant d'Alcanar.

El jurat també valorarà la indumentària dels dependents/es i treballadors/es dels establiments durant el cap de setmana del mercat.

L'organització té previst prendre fotografies de tots els establiments participants i dels seus aparadors per tal de compartir-les a la pàgina de Facebook de la FECOAL, amb la voluntat de mostrar a tot el món la cohesió i diversitat del teixit comercial d'Alcanar així com la seva dinamització aprofitant esdeveniments locals.

La campanya comercial està impulsada per la Federació de Comerç d'Alcanar i compta amb una total implicació i col·laboració de l'Ajuntament d'Alcanar.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat