Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies 21 de gener, a les 20 h, manifestació per la defensa de la nostra citricultura

21 de gener, a les 20 h, manifestació per la defensa de la nostra citricultura

| Agricultura i Pesca

El dilluns, 21 de gener, l'Ajuntament d'Alcanar ha convocat una manifestació per la defensa de la nostra citricultura. El punt de trobada serà a les 20 h a la plaça de l'Ajuntament i la manifestació es desplaçarà pel carrer Ramon i Cajal fins a la plaça de la Plataforma del Sénia, on es llegirà el manifest. El consistori anima tothom a participar en aquesta mobilització per la dignitat de la pagesia canareva.

La concentració es realitzarà de forma simultània a Alcanar i a una vintena de municipis del País Valencià que també s'han adherit a la Plataforma per la dignitat del llaurador. De fet, el passat 18 de desembre ja es va celebrar una concentració a les places dels municipis de tots els ajuntaments membres. La Plataforma està formada per diferents organitzacions, entitats i institucions del País Valencià que han acordat dur a terme aquestes mobilitzacions. L’Ajuntament d’Alcanar ha estat l’únic consistori català que en forma part.

Els pobles convocants demanem, entre altres mesures, la modificació de l'acord firmat amb Sud-àfrica; l'aplicació immediata de la clàusula de salvaguarda; exigir les màximes cauteles i controls als productes importats; aconseguir la reciprocitat a les produccions de països tercers i el compliment de la llei de la cadena alimentària; així com l'obtenció d'ajudes directes per als productors afectats.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat