Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies 14 restaurants d’Alcanar participen en les Jornades Gastronòmiques de la Galera que comencen avui

14 restaurants d’Alcanar participen en les Jornades Gastronòmiques de la Galera que comencen avui

| Turisme

Avui s’inicien les jornades i s’allargaran fins al 4 de març a Alcanar, juntament amb l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i Sant Carles de la Ràpita amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona

Els municipis mariners d'Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i Sant Carles de la Ràpita acullen un any més les Jornades Gastronòmiques de la Galera, concretament del 9 de febrer al 4 de març. L'activitat, que enguany arriba a la seua cinquena edició, compta amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l'Ebre. 

En aquesta edició, un total de 44 restaurants oferiran menús on la galera serà la base dels seus plats, i on vins del territori com els de garnatxa blanca, de la DO Terra Alta, maridaran els múltiples àpats oferts. Les empreses turístiques oferiran paquets que combinaran allotjament i activitats, a banda dels menús, per ampliar d'aquesta manera l'estada dels visitants al territori. Aquestes ofertes es poden consultar aquí. 

Un any més es realitzarà el concurs de fotografies a Instagram.  Així, els participants a les jornades podran prendre imatges dels plats que degusten i publicar-les en aquesta xarxa social amb els hashtags #jornadesgalera i #terresdelebre, a més de geolocalitzar el restaurant on estan dinant. El premi del concurs consistirà en un menú de degustació per a dues persones a qualsevol dels restaurants adherits a les jornades.

Jordi Monfort, regidor de Turisme de l’Ajuntament d’Alcanar, ha explicat que “catorze restaurants d’Alcanar, les Cases i Alcanar- Platja participen en unes jornades que ja s’han consolidat, tant pel que fa a la qualitat dels plats com per la quantitat de comensals que aposten per les diferents propostes dels restauradors del municipi”. Tanmateix, ha convidat tothom a participar en les jornades i al concurs d'Instagram.

La cinquena edició de les Jornades Gastronòmiques de la Galera referma el projecte Viles Marineres que, impulsat pel Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l'Ebre, promociona conjuntament aquests quatre municipis pesquers de la destinació. De fet, per aquest 2018 les poblacions d'Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i Sant Carles de la Ràpita seran objecte de diverses campanyes a França i Guipúscoa, amb l'objectiu de potenciar els mercats de proximitat.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078