Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies ‘Viure Alcanar’, el nou butlletí informatiu gratuït d’Alcanar, les Cases i Alcanar-Platja

‘Viure Alcanar’, el nou butlletí informatiu gratuït d’Alcanar, les Cases i Alcanar-Platja

| Mitjans de comunicació

Des d’avui tothom que ho vulga ja pot recollir o un exemplar gratuït de Viure Alcanar, el butlletí informatiu d’Alcanar, les Cases i Alcanar-Platja, a les estances de l’Ajuntament, la biblioteca Trinitari Fabregat, la Biblioteca de  Les Cases d’Alcanar, l’Oficina Municipal de Turisme, l’Oficina de Turisme d’Alcanar- Platja i també a diferents comerços del municipi. També pots consultar el butlletí en línia

El butlletí informatiu d’Alcanar, les Cases d’Alcanar i Alcanar Platja, passa a ser gratuït per tal de garantir l’accés a la informació pública de tota la ciutadania, tenint en compte, a més, que els costos generals s’han reduït. Presenta un nou format més actual i més breu, en el qual preval la informació de qualitat i de proximitat.  Així mateix, fa una aposta decidida per la correcció lingüística tot posant en valor el nostre dialecte i la riquesa del nostre parlar. 

I és que en els darrers deu anys els hàbits de consum informatiu de la ciutadania han sofert un profund canvi. El nou butlletí és fruit d’un seguit de propostes de millora que el consitori ha posat en pràctica al conjunt de mitjans públics municipals per tal d’adaptar-los als nous temps.

El primer dels reptes d’aquest mandat fou dignificar el web municipal i les xarxes socials seguint els estàndards actuals, tant des del punt de vista estètic com pel que fa als requeriments de bon govern que han de complir les administracions públiques.  Una vegada assolit aquest objectiu,  l'aposta del consistori ha estat la creació d'un departament de comunicació que, col·legiadament, responga a les diferents necessitats comunicatives i informatives del municipi de la manera més òptima i eficient, trobant les sinergies necessàries entre el web municipal, les xarxes socials, el butlletí informatiu i Alcanar Ràdio.  

Esperem que us agrade i restem, com sempre, a la vostra disposició per a rebre els vostres comentaris, suggeriments i propostes de millora. Bona lectura! 

>> Consulta el butlletí Viure Alcanar en línia.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078