Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Èxit de participació a l’acte de presentació de l’opuscle de la Capella dels Prats

Èxit de participació a l’acte de presentació de l’opuscle de la Capella dels Prats

| Cultura

La sala d’actes de la Biblioteca Trinitari Fabregat es va omplir de públic a l’acte de presentació de l’opuscle de la Capella dels Prats que va tenir lloc el passat divendres, 16 d’agost.

En el transcurs de l’acte es va projectar un audiovisual del procés de la intervenció artística realitzada per l’artista tortosí Miquel Paton: una pintura feta a l’oli sobre llenç de cotó, encolat sobre tauler fenòlic de 12mm, de 230 X 155 cm.

Segons l’autor “l’obra s’inspira en l’estructura interna dels retaules barrocs i en la cartografia del territori més proper. La gamma cromàtica emprada sorgeix dels colors del pas de les estacions. La contemplació del conjunt ens convida a la introspecció, elevant la mirada des de camps i horts fins als blaus de llum i cap a l’infinit”.

L’acte va estar presidit per l’alcalde d’Alcanar, Joan Roig. Hi van participar Anna Nicolau, coordinadora de l’opuscle, Joan Rosàs, propietari de la Capella dels Prats; Sergi Sancho, doctor en humanitats; Elisenda Rosàs, arquitecta; Ramon Rosales, catedràtic de filosofia, i l’autor de l’obra, Miquel Paton.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar