Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Jordi Monfort Callarisa

Jordi Monfort Callarisa


Càrrec:
 Regidor d’Economia i Hisenda
Regidor d’Empresa, Comerç i Turisme
Regidor d’Agricultura, Pesca i Entorn Rural
Regidor de Comunicació i Transparència

Pertany al govern: 

Partit polític: ERC- AM

Contacte: jmonfort@alcanar.cat

Horari de visites: hores a convenir

Com demanar visita: demanar cita prèviament: 977 73 20 13 (extensió 408)  o per correu electrònic

Biografia: Nascut a Tarragona, el 12 d'abril de 1978. Diplomat en Ciències Empresarials i Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses. Ha desenvolupat la major part de la seva vida laboral en el sector industrial i d'equipaments vinculats a les instal•lacions en construcció civil i en obra pública, especialitzant-se en el control de gestió i de la producció.

A partir del 2011, va iniciar la seva relació laboral amb l'Ajuntament d'Alcanar mitjançant diversos projectes. A partir del 2013, i ja com a col•laborador extern, va treballar en la posada en marxa de l'Àrea de Desenvolupament Local i dels seus principals projectes.

Forma part de l'Ajuntament d'Alcanar com a regidor des de l'any 2015, dintre el grup d'ERC-AM, del que n'és portaveu. En l'anterior cartipàs municipal (2015-2019), fou el responsable de la Regidoria d’Hisenda;  Turisme; Empresa, Comerç, Indústria i Ocupació; Agricultura, Ramaderia i Pesca i Mitjans de Comunicació.

Declaració: patrimonial i d'activitats.

Retribucions: Exerceix el seu càrrec amb dedicació exclusiva, percebent l’import de 24.500,00 euros bruts anuals. Aquesta retribució es percebrà en 12 pagues, donant-la d’alta al règim general de la Seguretat Social. No té dret a la percepció d’assistències per la concurrència efectiva a les sessions dels òrgans col·legiats de la corporació.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat