Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Albert Alarcón Fibla

Albert Alarcón Fibla

Càrrec: regidor a l'oposició

Pertany al govern: no

Partit polític: PSC

Biografia: Nascut el 1984. És Primer Secretari del PSC d'Alcanar des de l’any 2011, portaveu del Grup Municipal des de l’any 2015 i membre de la executiva de la Federació del PSC de les Terres de l’Ebre. He sigut Primer secretari de la Joventut Socialista de Catalunya d'Alcanar i de les Terres de l’Ebre i Conseller Nacional del PSC i Candidat suplent al Senat les dues últimes eleccions nacionals.

L’any 2002 en finalitzar els estudis post-obligatoris em va incorporar a l’empresa familiar i vaig continuar formant-me, tinc estudis en Administració i Direcció d’Empreses, tinc també el Títol de Director Esportiu, a banda de diverses formacions que he realitzat totes enfocades a nivell empresarial. A banda de treballar a l’empresa familiar, tinc dues empreses, actualment inactives i formo part de l’accionariat d’una altra societat del sector de l’hostaleria.

He participat activament al teixit associatiu local, formant part de diverses entitats i de les seves juntes directives. Soci del CD Alcanar i de la Societat de Caçadors Diana, entre altres. El 2011 amb un grup d’amics fundem l’Associació Sociocultural i Recreativa “El Senat” de la que vaig ser President uns anys. 

Sóc aficionat a l’esport, sobretot el futbol, sent seguidor del Sevilla F.C., a més m’encanten els animals, la música, en especial la clàssica i música del 70 i 80 concretant més Queen, David Bowie i Casal. 

Contacte: albertalarcon@hotmail.es

Declaració: patrimonial i d'activitats.

Retribucions: Inclòs dintre el règim d’indemnitzacions, com a membre de la Corporació, per assistència a:
- Ple 238,00 euros/sessió.
- Comissió Informativa "Alcanar de les Persones" 143,00 euros/sessió (vocal titular), Comissió Informativa "Alcanar Emprenedor" 143,00 euros/sessió (vocal titular), Comissió Informativa "Alcanar de les Persones" 143,00 euros/sessió (vocal titular). 
- Comissió Especial de Comptes 143,00 euros/sessió (vocal titular). 
- Junta de Portaveus 67,00 euros/sessió (vocal titular). 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat