Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda Presentació de l'opuscle sobre la intervenció artística de Miquel Paton a la Capella dels Prats

Presentació de l'opuscle sobre la intervenció artística de Miquel Paton a la Capella dels Prats

| Presentació

La Biblioteca Trinitari Fabregat acollirà l’acte de presentació de l’opuscle sobre la intervenció artística de Miquel Paton a la Capella dels Prats d’Alcanar.

L’acte tindrà lloc el pròxim dia 16 d’agost, a les 20.30h. a la Sala d’Actes de la Biblioteca. En el transcurs de la presentació es projectarà un audiovisual del procés de la intervenció artística realitzada per l’artista Miquel Paton.

Miquel Paton és llicenciat en Belles Arts, especialitat de pintura, per la Facultat de Sant Jordi de la Universitat de Barcelona. La seva trajectòria com a pintor s’inicià als anys 80, amb un treball constant i compromès, que l’ha portat a exposar de forma continuada a algunes de les millors sales, tant del nostre país com de l’estranger.

Seleccionat en nombrosos concursos i biennals d’Art, forma part dels Artistes permanents de la prestigiosa Galeria d’Art Gernando Pinós de Barcelona i ha participat a fires d’Art de rellevància, al costat de primeres figures internacionals. Ha estat seleccionat entre els artistes representatius del segle XX a les comarques de Tarragona, al llibre d’Antonio Salcedo ‘L’Art del Segle XX a les Comarques de Tarragona’, editat per la Diputació de Tarragona.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078