Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda Formació subvencionada: Primers auxilis (30h)

Formació subvencionada: Primers auxilis (30h)

| Formació

La finalitat de la formació en primers auxilis és conèixer els passos a seguir davant d’una emergència: adquirir els coneixements i conèixer els passos a seguir tant a nivell individual com en equips davant de qualsevol tipus d’emergència o situació que requereixi primers auxilis.

Destinataris: Treballadors/es en actiu 

Objectius: Reconèixer una parada cardiorespiratòria: saber avaluar, mesurar i reconèixer amb total seguretat una parada cardiorespiratòria amb diagnòstic diferencial d’altres patologies de les que caldria diferenciar (aturada respiratòria, bradicàrdia, ennuegament, pèrdua de coneixement).

•Realitzar correctament el suport vital bàsic: realitzar amb total seguretat i eficàcia les maniobres de ressuscitació  i de suport vital bàsic amb o sense DEA.

•Maniobrar amb seguretat en situacions de desobstrucció i tractament de les vies respiratòries: disposar dels coneixements necessaris i de total seguretat basats en els darrers consensos, tant en la obstrucció incomplerta com en la obstrucció complerta.

•Saber realitzar un adequat control de situacions d’hemorràgies tant en les mesures a aplicar (compressió, posturals...) com en les que no s’han d’aplicar.

A càrrec de: Femarec

Dates i horaris: del 29 de setembre al 27 d’octubre, els dimarts de 16 a 20h i els dissabtes de 10 a 13:30h

Lloc: Edifici dels Serveis Agraris

Inscripcions obertes.

Formulari d'inscripció.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078