Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda Formació subvencionada: Eines de coaching nivell 1 (30h)

Formació subvencionada: Eines de coaching nivell 1 (30h)

| Formació

En els darrers anys el “coaching” ha anat apareixent poc a poc al nostre país i sembla que s’ha posat de moda perquè darrerament apareixen “couches” per tot arreu: a la televisió, cantants que es diuen “couches”, professionals que han fet una formació de cap de setmana i s’autodenominen “couches”, etc.

Aquesta formació té la finalitat de donar a conèixer el “coaching”, els  seus principis bàsics i la seva utilitat en els diferents contextos. No es capacitarà als participants per a actuar com a “couches”, sinó que els proporcionarà eines per aplicar-se a un mateix i assolir les pròpies metes i objectius.

Destinataris: Treballadors/es en actiu 

Objectius: 

•Obtenir els coneixements bàsics sobre el “coaching personal” i la seva aplicació immediata en diferents contextos i dimensions de la persona. 

•Entendre el procés de coaching com un procés holístic al centre del qual es situa la persona, les seves emocions i les seves interaccions amb l’entorn com a eix vital. 

•Conèixer-se a un mateix i poder dissenyar un pla d’acció que permeti aconseguir els objectius professionals i personals desitjats.

A càrrec de: Femarec

Dates i horaris: del 6 al 20 de novembre, els dimarts de 16 a 20h i els dissabtes de 9.30 a 14h

Lloc: Edifici dels Serveis Agraris

Inscripcions obertes.
Formulari d'inscripció.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat