Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda Alcanar acull l'exposició ‘Pedra seca, territori Sénia’

Alcanar acull l'exposició ‘Pedra seca, territori Sénia’

| Exposició

El Casal Cívic Trinitari Bel acull des d’aquest divendres i fins al proper dissabte 3 d’octubre l’exposició itinerant ‘Pedra seca, territori Sénia’. La mostra, a càrrec de la Mancomunitat de la Taula del Sénia, compta amb 36 panells on es posen en valor les construccions de pedra seca que es troben per tot el territori del Sénia.

Les construccions de pedra seca són testimonis humils i silenciosos de la nostra cultura. Vinculades a les activitats agràries, són un element essencial que configura la personalitat del paissatge i la capacitat de l'home per adaptar-se al medi.

Joan Roig, alcalde d'Alcanar, ha visitat l'exposició aquest matí i ha recordat que "el patrimoni de la pedra seca constitueix un gran valor cultural i patrimonial i un recurs ambiental i econòmic vinculat al turisme".

El regidor de medi ambient, Jordi Bort, també l'ha visitat i ha remarcat "l’esforç de generacions passades" i ha indicat que es tracta de "patrimoni que s’ha de protegir."

Des de l’organització es garanteixen les mesures preventives de distància entre els visitants i l’aforament estarà regulat per personal de control d’accessos.

 L'exposició es pot visitar de dilluns a divendres de 09:00 a 13:00 i de 15:00 a 21:00 h i  dissabte de 16:30 a 21:00 h.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078